Мања слова Већа слова РССВијести

26.10.2018.

НАЈАВА : ВЕЧЕ ДИЈАСПОРЕ У ЊУЈОРКУ

НАЈАВА : ВЕЧЕ ДИЈАСПОРЕ У ЊУЈОРКУ Удружење Еуро Гусиње из Њујорка поводом јубилеја од 10 година оснивања и успјешног рада ће организовати прославу под називом “Вече Дијаспоре 2018”.

24.10.2018.

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДИЈАСПОРЕ У КРАЉЕВИНИ ХОЛАНДИЈИ

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДИЈАСПОРЕ У КРАЉЕВИНИ ХОЛАНДИЈИ

У оквиру конзуларног дана, који је у недељу 21. октобра 2018. године одржан у Утрехту, директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић састао се са представницима организација дијаспоре – исељеника које дјелују у Краљевини Холандији. Састанку су присуствовали министар савјетник за сарадњу са Великим Војводством Луксембург у Амбасади Црне Горе у Белгији Предраг Стаматовић, као и директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генералном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић.

24.10.2018.

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У КРАЉЕВИНИ ХОЛАНДИЈИ

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У КРАЉЕВИНИ ХОЛАНДИЈИ

Министарство вањских послова Црне Горе, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова ЦГ и Управом за дијаспору, у недељу 21. октобра 2018. године, организовало је конзуларни дан у Утрехту, Краљевина Холандија. Испред матичне државе, конзуларном дану присуствовали су директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић, министар савјетник за сарадњу са Великим Војводством Луксембург у Амбасади Црне Горе у Белгији Предраг Стаматовић, као и директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генералном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић.

24.10.2018.

У КРАЉЕВИНИ БЕЛГИЈИ ОДРЖАНИ “ОТВОРЕНИ ДАНИ АМБАСАДА”

У КРАЉЕВИНИ БЕЛГИЈИ ОДРЖАНИ “ОТВОРЕНИ ДАНИ АМБАСАДА”

На иницијативу Организације црногорских студената у иностранству (ОСЦИ), а у сарадњи са Министарством вањских послова Црне Горе и Управом за дијаспору, у суботу 20. октобра 2018. године, организовани су „Отворени дани амбасада“ у Бриселу, Краљевина Белгија. Домаћини манифестације били су амбасадор Црне Горе у Краљевини Белгији Владимир Радуловић и амбасадор Црне Горе при Европској Унији Бојан Шаркић. Састанку је присуствовао и директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић, који је у оквиру одржавања конзуларних дана посјетио земље Бенелукса.

24.10.2018.

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДИЈАСПОРЕ У ЛУКСЕМБУРГУ

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДИЈАСПОРЕ У ЛУКСЕМБУРГУ

У оквиру конзуларног дана, који је у петак 19. октобра 2018. године одржан у Луксембургу, директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић састао се са представницима организација дијаспоре – исељеника са овог подручја. Састанку су присуствовали и министар савјетник за сарадњу са Великим Војводством Луксембург у Амбасади Црне Горе у Белгији Предраг Стаматовић, директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генералном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић, почасни конзул Црне Горе у Великом Војводству Луксембург Ремзија Цамић, као и члан Савјета за сарадњу са исељеницима, испред Великог Војводства Луксембург, Един Латић.

24.10.2018.

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У ЛУКСЕМБУРГУ

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У ЛУКСЕМБУРГУ

Министарство вањских послова Црне Горе, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова ЦГ и Управом за дијаспору, у петак 19. октобра 2018. године, организовало је конзуларни дан у Луксембургу. Испред матичне државе, конзуларном дану присуствовали су директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић, министар савјетник за сарадњу са Великим Војводством Луксембург у Амбасади Црне Горе у Белгији Предраг Стаматовић, као и директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генералном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић.

24.10.2018.

У Р. СЛОВЕНИЈИ ОДРЖАНИ “ОТВОРЕНИ ДАНИ АМБАСАДА”

У Р. СЛОВЕНИЈИ ОДРЖАНИ “ОТВОРЕНИ ДАНИ АМБАСАДА”

На иницијативу Организације црногорских студената у иностранству (ОСЦИ), а у сарадњи са Министарством вањских послова Црне Горе и Управом за дијаспору, у суботу 20. октобра 2018. године, организовани су „Отворени дани амбасада“ у Љубљани, Р. Словенија. Пријем за црногорске студенте уприличен је у згради Амбасаде Црне Горе, гдје их је дочекао амбасадор Црне Горе у Р. Словенији Вујица Лазовић.

24.10.2018.

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДИЈАСПОРЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ДИЈАСПОРЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ

У оквиру конзуларног дана, који је у сриједу 17. октобра 2018. године одржан у Цириху, директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић састао се са представницима организација дијаспоре – исељеника, која дјелују у Швајцарској. Састанку су присуствовали и амбасадор Црне Горе у Швајцарској Дамир Грбовић, директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генералном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић, савјетница у амбасади Црне Горе у Швајцарској Тијана Љиљанић. Састанку је присуствовао и члан Савјета за сарадњу са исељеницима испред Швајцарске Зено Растодер.

24.10.2018.

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У ЦИРИХУ

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У ЦИРИХУ

Министарство вањских послова Црне Горе, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова ЦГ и Управом за дијаспору, у сриједу 17. октобра 2018. године, организовало је конзуларни дан у Цириху, Швајцарској. Испред матичне државе, конзуларном дану присуствовали су директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић, амбасадор Црне Горе у Швајцарској Дамир Грбовић, директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генералном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић, као и савјетница амбасаде Црне Горе у Швајцарској Тијана Љиљанић.

15.10.2018.

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У СЛОВЕНИЈИ

ОДРЖАН КОНЗУЛАРНИ ДАН У СЛОВЕНИЈИ

Министарство вањских послова Црне Горе, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова ЦГ и Управом за дијаспору, у суботу 13. октобра 2018. године, организовало је конзуларни у Љубљани, Р.Словенија. Испред матичне државе, конзуларном дану присуствовали су директор Управе за дијаспору мр Предраг Митровић, амбасадор Црне Горе у Р. Словенији Вујица Лазовић, као и директор Дирекције за дипломатске привилегије, имунитете и легализацију у Генереалном директорату за конзуларне послове Милош Ђуричковић.