Manja slova Veća slova RSS
>

INTERVJU PREDSJEDNIKA CRNOGORSKE ETNIČKE ZAJEDNICE ZA SIDNEJSKI RADIO

INTERVJU PREDSJEDNIKA CRNOGORSKE ETNIČKE ZAJEDNICE ZA SIDNEJSKI RADIO
Datum objave: 14.06.2018 13:02 | Autor: Uprava za dijasporu

Ispis Štampaj stranicu


Crna Gora izaziva interesovanje, ne samo u Evropi već širom svijeta. Nakon radija „The Wire“, Crnogorskoj etničkoj zajednici Australije obratila se voditeljka programa „Another World“ sa sidnejske radio stanice Eastside FM 89.7 Siobhan Moran McFarlane sa zahtjevom za jednim opširnijim intervjuom. Siobhan se dobro pripremila što je vidljivo po postavljenim aktuelnim pitanjima iz društvenog i političkog života Crne Gore. Prilog je emitovan 3.06.2018. u udarnom nedjeljnom terminu od 14-15.00h.

Intervju možete odslušati na linku https://eastsidefm.org/another-world kada ispod ikone Another World i naslova EPISODE: Another World - 2:00 pm 3rd Jun 2018 kliknete na Play Episode. Intervju možete saslušati od 20:40 min i završava se sa pjesmom crnogorske pjevačice Nine Petković i nekoliko rečenica o njoj.

Urednica i voditelj programa Siobhan Moran-McFarlane je prilog postavila na sve društvene mreže ovog radio programa, pa je ovo bila još jedna uspješna promocija Crne Gore u Australiji, zaključuju iz Crnogorske etničke zajednice Australije.